قطعات 100% اصلی کیاموتورز در بازرگانی محمد ، با خرید از ما آسوده خاطر سفر کنید

مشخصات فنی کیا موتورز

اسپورتیج

قطعات اسپورتیج

 

 

 

 

 

در اواخر دسامبر 2010 و زمانی که خودروسازان درحال اعلام آمارهای فروش سالیانه خود بودند، “جیم هنری” یکی از کارشناسان بخش اقتصادی شبکه CBS اعلام کرد : « علی‌رغم اینکه شرکت های کیا و هیوندای به رکوردهای فروش بسیار خوبی در پروسه 12ماه گذشته و در مقایسه با سال 2009 در بازار ایالات متحده دست پیدا کردند، اما مدیران این دو مجموعه در ایالات متحده برای افزایش این سقف زیرفشارهستند! زیرا روئسای کیا درحالی که فکر می کردند به فروش 600 هزار دستگاه تا پایان

نوع مطلب: 

کیا موتورز دارای سه سایت تولیدی در کره جنوبی و یک کارخانه در کشور اسلواکی

کیا موتورز دارای سه سایت تولیدی در کره جنوبی و یک کارخانه در کشور اسلواکی، دو کارخانه در چین و یک شاخه آمریکایی به نام «کیا موتورز آمریکا» می‌باشد، که در ۲۰ اکتبر ۲۰۰۶ به عنوان اولین کارخانه مونتاژ محصولات کیا در وست پوینت ایالت جورجیا با هزینه‌ای بالغ بر یک میلیارد دلار افتتاح گردید.

از سال ۲۰۰۵، کیا تمرکز ویژه‌ای بر بازار اروپا داشته و فروش محصولاتش از مرز یک میلیون دستگاه گذشته‌است و کیا موتورز هم اکنون رو به توسعه ترین خودروساز در آن قاره می‌باشد و این تنها یکی از موفقیت‌های این شرکت با سابقه در بازار اروپا است.

نوع مطلب: 

کیا موتورز در ایران

هم اکنون خودرو های کیا موتورز توسط شرکت اطلس خودرو وارد ایران می شود و همچنین بعضی از محصولات کیا موتورز مانند کیا سراتو تولید داخلی آن نیز وجود دارد که توسط گروه خودروسازی سایپا انجام می گیرد.

نوع مطلب: 

کیا موتورز ﺍروپا

ﺍز سال ۱۹۹۵ تا ۱۹۹۹ شرکت کیا شروع به ساخت فرمان سمت رﺍست، به‌همرﺍه فرمان‌های سمت چپ، در سایت تولیدی خود، در کارمان، ﺁلمان نمود. ﺍز سال ۱۹۹۹ تا زمان توقف ﺁن در سال ۲۰۰۳ تمامی مدل‌های کیا ﺍسپورتیج فروخته شده در ﺍروپا، در کارخانه کیا موتورز ﺁلمان، تولید می‌شد. در سال ۲۰۰۳ بار دیگر خط تولید مدل ﺍسپورتیج، به کره جنوبی منتقل شد.

کیا صادرﺍت خودرو به ﺍروپا رﺍ ﺍز ﺍبتدﺍی سال ۱۹۹۱ با خودروی مینی کیا پرﺍید، آغاز نمود. شروع فروش ﺍین محصول در ﺍروپا با ﺍستقبال روبرو شد، تا ﺍینکه در ﺍنتهای دهه ۱۹۹۰ میلادی، با کاهش تقاضای این مدل، در نهایت به توقف کامل خط تولید مدل پراید، در ماه مه ۲۰۰۰ گردید. خودروی کیا ریو نیز همچون پراید، از سال ۲۰۰۱، از خط تولید محصولات کیا موتورز خارج شد.

سال ۲۰۰۴ شاهد ورود کیا پیکانتو به‌عنوﺍن خودروی شهری به ﺍروپا بود. ﺍین خودرو ﺍثبات نمود که کیا در زمینه ﺍرﺍئه محصول به خریدﺍرﺍن ﺍروپایی که به بودجه خود برﺍی خرید ماشین توجه دﺍرند، موفق بوده ﺍست. تا سال ۲۰۰۷ کیا سابقه شانزده سالهﺍی در زمینه صادرﺍت خودرو به ﺍروپا دﺍشته ﺍست. در هنگام ورود به بازﺍر ﺍروپا، فقط یک مدل فروخته شده بود. دﺍمنه مدل‌های قابل فروش در ﺍروپا بتدریج فرﺍخ‌تر شد، بگونهﺍی که همﺍکنون در هر یک ﺍز بخش‌های بازﺍر، به غیر ﺍز بازﺍر خودروهای لوکس و ﺍسپورت، به رقیبی جدی برﺍی شرکت‌های دیگر تبدیل شده ﺍست.

نوع مطلب: 

کیا موتورز آمریکا

کیا موتورز آمریکا بازوی فروش، بازﺍریابی و توزیع محصولات شرکت کیا موتورز، در ﺍیاﻻت متحده ﺍست. این شعبه از شرکت کیا، طیف کاملی ﺍز خطوط تولید محصوﻻت خود رﺍ، ﺍز طریق شبکه‌ای از ۶۴۰ نمایندگی فروش در ﺍیاﻻت متحده عرضه می‌کند. در سال ۲۰۰۸ کیا موتورز آمریکا، رکورد فروش خود رﺍ برﺍی چهاردهمین سال متوﺍلی، در رشد سهم بازﺍر در ﺍیاﻻت متحده شکست.

نوع مطلب: 

شرکت کیا موتورز به‌عنوﺍن قدیمی‌ترین شرکت خودروسازی کرهﺍی

شرکت کیا موتورز به‌عنوﺍن قدیمی‌ترین شرکت خودروسازی کرهﺍی، در سال ۱۹۴۴ با موضوع ساخت و تولید مفتول‌های فلزی و دوچرخه‌سازی، شروع به کار نمود. در سال ۱۹۵۲، ﺍین شرکت نام خود رﺍ ﺍز «صنایع دقیق کیونگ سانگ» به کیا تغییر دﺍد و چندی بعد شروع به ساخت موتورسیکلت، کامیون و خودروی سوﺍری کرد.[۴] در سال ۱۹۸۶ و با همکاری شرکت فورد، کیا موتورز مبادرت به ساخت برخی ﺍز مدل‌های مزدا مانند مزدا فامیلا هم برﺍی بازﺍر دﺍخلی و هم برﺍی بازﺍر خارجی (جهت صادرات) نمود.[۵] ﺍین مدل‌ها همچنین شامل کیا پرﺍید (بر مبنای مدل مزدﺍ ۱۲۱) و کیا ﺁوﻻ بودند، که در بازﺍر آمریکای شمالی و استرالیا با نام‌های فورد فستیوا و فورد ﺍسپایر به فروش رفت.[۶]

کیا موتورز که در سال ۱۹۸۶ تنها ۲۶ دستگاه خودرو تولید کرده بود، در سال ۱۹۸۷ در فاصله تنها یک سال، تولیدش را به ۹۵٫۰۰۰ دستگاه افزایش داد.[۷] در سال ۱۹۹۲، کیا موتورز آمریکا، در ایالات متحده آمریکا شروع بکار نمود. ﺍولین خودروی دﺍرﺍی برند کیا، در ﺍیاﻻت متحده ﺍز طریق ۴ شعبه نمایندگی فروش در پورتلند، اورگن و در فوریه ۱۹۹۴ به‌فروش رفت. ﺍز ﺁن زمان، کیا به صورتی روش‌مند فعالیت خود رﺍ توسعه دﺍد. نمایندگی‌های فروش در سال ۱۹۹۴ مدل کیا سفیا ﺍین شرکت رﺍ به فروش رساندند و بعد ﺍز مدتی، ﺍندک خط تولید محصول ﺍین شرکت، ﺍز طریق مدل کیا اسپورتیج، شرکت گسترش یافت.[۸]

با ﺍین حال، ورشکستگی شرکت کیا در سال ۱۹۹۷؛ که در جریان بحرﺍن مالی ﺁسیا رخ دﺍد، موجب گردید که ﺍین شرکت توسط دیگر شرکت خودروساز کرهﺍی، هیوندای موتور در سال ۱۹۹۸ ﺍز طریق خرید سهام شرکت فورد، که در سال ۱۹۸۶ بخشی ﺍز سهام ﺍین شرکت رﺍ خریدﺍری نموده بود، تصاحب گردد.[۹][۱۰]

در سال ۱۹۹۸، شرکت کیا موتورز با مدیریت هیوندای موتور گروپ، شروع به صادرﺍت خودروی کیا منتور نمود. این مدل از کیا رقیب مدل‌ها فورد ﺍسکورت و اپل ﺁسترﺍ در بازار اروپا بود، که به جهت قیمت پائین، فروش نسبتأ خوبی در اروپا داشت. سپس در اواسط دهه ۱۹۹۰ مدل هاچ‌بک منتور، با نام کیا شوما عرضه شد. تغییر ظاهری (فیس لیفت) که در سال ۱۹۹۹ صورت گرفت، کیا منتور رﺍ همچنان در رده سدان نگاه دﺍشت.

کیا به بازﺍر خودروهای خانوﺍدگی، تا زمانی که کیا کردوس رﺍ تولید نمود، وﺍرد نگردید. کردوس که ماشینی چهار در و در کلاس سدﺍن بود، در سال ۱۹۹۹ ﺍرﺍئه شد. ﺍین خودرو ﺍندﺍزه مشابهی با فورد موندئو دﺍشت، ﺍما در هنگام ارائه ﺁن به بازﺍر ﺍز نظر ﺍندﺍزه، کوچکتر فورد فوکوس بود. ﺍین خودرو دﺍرﺍی تزئینات دﺍخلی ویژه، محفظه صندوق عقب بزرگ، قیمت رقابتی و سطوح باﻻی تجهیزﺍت بود، ﺍما جذﺍبیت کمتری برﺍی بازارهای جهانی دﺍشت.

خودروی جانشین کیا برﺍی کردوس، یعنی کیا مجنتیس در سال ۲۰۰۱ نتوﺍنست محبوبیت کیا کردوس رﺍ ﺍحیا کند. کیا در سال ۱۹۹۹ با خودروی کیا سدونا وارد بازﺍر خودروهای ام‌پی‌وی شد. در زمان ﺍرﺍئه ﺍین خودرو به بازﺍر، ﺍرزﺍن‌ترین خودرو در مقایسه با دیگر خودروهای کلاس ام‌پی‌وی در بریتانیا شناخته شد.

ﺍین مدل‌ها تا سال ۲۰۰۴ که مدل کیا سرﺍتو به بازﺍر عرضه شد، به فروش رفت و همین ﺍمر سبب گردید تا شرکت کیا موتورز، به عنوﺍن یکی ﺍز خودروسازﺍن جدی، وﺍرد عرصه رقابت گردد. خودروی اس‌یووی کیا اسپورتیج در سرتاسر ﺍروپا عمومیت پیدﺍ کرد، ﺍما ﺍز سال ۲۰۰۲ بود که کیا فروش بیشتری رﺍ ﺍز طریق عرضه مدل کیا سورنتو در بازﺍر بدست ﺁورد.

کیا موتورز آمریکا

نوع مطلب: 

کیا موتورز (به کره‌ای: 기아자동차)

کیا موتورز (به کره‌ای: 기아자동차) شرکت خودروسازی کره‌ای است، که به‌عنوان زیرمجموعه‌ای از هیوندای موتور گروپ، محسوب می‌شود و در سال ۲۰۱۳ با تولید ۲٫۷۵ میلیون دستگاه خودرو، دومین خودروساز کره جنوبی شناخته شد.

کیا موتورز هم‌اکنون دارای ۸ کارخانه تولیدی است، که در کشورهای ایالات متحده آمریکا، چین، کره جنوبی، ویتنام و اسلواکی مستقر می‌باشند. دفتر مرکزی این شرکت در شهر سئول قرار دارد و سهام آن در بازار بورس کره دادوستد می‌شود. شرکت هیوندای موتور با در اختیار داشتن ۳۳٫۹۹٪ درصد از سهام کیا موتورز، بزرگترین سهام‌دار آن به‌شمار می‌آید.

نوع مطلب: 

کیا موتورز آمریکا

کیا موتورز آمریکا بازوی فروش، بازﺍریابی و توزیع محصولات شرکت کیا موتورز، در ﺍیاﻻت متحده ﺍست. این شعبه از شرکت کیا، طیف کاملی ﺍز خطوط تولید محصوﻻت خود رﺍ، ﺍز طریق شبکه‌ای از ۶۴۰ نمایندگی فروش در ﺍیاﻻت متحده عرضه می‌کند. در سال ۲۰۰۸ کیا موتورز آمریکا، رکورد فروش خود رﺍ برﺍی چهاردهمین سال متوﺍلی، در رشد سهم بازﺍر در ﺍیاﻻت متحده شکست.

نوع مطلب: 

بررسی و مقایسه : بررسی کیا کارنیوال 2015


 بررسی و مقایسه : بررسی کیا کارنیوال 2015

کیا کارنیوال 2015 علاوه بر طراحی اروپایی جدید، ایمنی بیشتر و طراحی داخلی زیباتر، تمام نقاط قوت نسل قبلی خود را به میدان آورده است. نسل سوم این خودروی پر فروش که فوریه سال آینده در بازار استرالیا عرضه می‌شود، با طراحی جدید خود که توسط پیتر شریر (Peter Schreyer)، طراح ارشد کمپانی کیا، انجام شده است، پیشتاز خط تولید محصولات این کمپانی می‌باشد. اگرچه تصاویر نمی‌توانند گویای همه چیز باشند، اما همان‌طور که مشاهده می‌کنید نسل جدید کارنیوال که از پلت‌فرم سورنتوی جدید استفاده می‌کند، از طراحی ظاهری بهتری برخوردار می‌باشد. طراحی داخلی آن نیز، در مقایسه با فولکس‌واگن Multivan و مرسدس بنز Vito، هم از نظر تکنولوژی و هم فضای حمل بار بهبود یافته است. نمایشگر 7 اینچی سیستم اطلاعات سرگرمی به همراه صفحه کیلومتر دیجیتال بخشی از تجهیزات تیپ فول آپشن این خودرو به شمار می‌روند.

 

از جمله تجهیزات ایمنی نسل جدید کارنیوال می‌توان به سیستم هشدار نقاط کور، هشدار ترافیک، هشدار عبور از خط، هشدار تصادف، نوربالای کمکی، و کروز کنترل هوشمند اشاره کرد؛ به لطف همین موارد، نسل جدید کارنیوال موفق به کسب پنج ستاره ایمنی از موسسه ANCAP و دریافت عنوان ایمن‌ترین خودروی استرالیا شده است. گفتنی است، افراد بسیاری نسل قبلی این خودرو را از نظر ایمنی مورد انتقاد قرار دادند اما کمپانی سازنده با ایجاد تغییرات اساسی در فرآیند ساخت نسل جدید و استفاده از فولاد با خاصیت کشسانی بسیار بالا، ایمنی کارنیوال 2015 را به طرز چشمگیری افزایش داده است.

 

سوالی که در اینجا مطرح می‌شود این است که چرا برخی افراد به جای سورنتوی هفت سرنشین به خرید کارنیوال می‌پردازند؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که نسل جدید کارنیوال از ظرفیت حمل هشت سرنشین و در برخی کشورها یازده سرنشین برخوردار است که همین امر، آن را بسیار کاربردی می‌کند؛ اما مهمترین علت خرید چنین خودرویی، کارایی فضای داخلی آن است که از این لحاظ بسیاری از خودروهای SUV را از میدان به در می‌کند. وجود 14 جالیوانی، چندین محفظه بزرگ برای قرار دادن وسایل، و صندوق عقب جادار ویژگی‌هایی هستند که این CUV کره‌ای را محبوب می‌سازند. موقعیت رانندگی مناسب و دینامیک خوب کارنیوال که حتی از مدل جدید سورنتوی دیفرانسیل جلو بهتر است، از دیگر ویژگی‌های کارنیوال جدید به شمار می‌روند.

 

نسل جدید کارنیوال همانند سورنتو با دو پیشرانه 2.2 لیتری دیزلی مجهز به توربوشارژر و شش سیلندر خورجینی 3.3 لیتری GDi بنزینی در اختیار خریداران استرالیایی قرار می‌گیرد. گفتنی است، تمامی تیپ‌های این خودرو به صورت دیفرانسیل جلو و با گیربکس شش سرعته اتوماتیک عرضه می‌شوند. پیشرانه دیزلی با تامین قدرتی در حدود 200 اسب‌بخار و گشتاوری در حدود 441 نیوتن‌متر و پیشرانه بنزینی با قدرتی در حدود 279 اسب‌بخار و گشتاوری در حدود 336 نیوتن‌متر، این ون کره‌ای را به پیش می‌رانند. برآوردهای صورت گرفته نیز، از مصرف سوخت 9 لیتر به ازای 100 کیلومتر رانندگی برای پیشرانه دیزلی حکایت می‌کنند.

 

با قرار گرفتن پشت فرمان کارنیوال دیزلی و رانندگی با آن متوجه می‌شوید که این پیشرانه از قدرت و گشتاور کافی برای حمل سرنشینان برخوردار است و حتی سبقت گرفتن در بزرگراه با چنین خودرویی هرگز سخت و دشوار نیست؛ فرمان‌پذیری خودرو نیز، نسبت به نسل قبلی بهتر شده و نشانه‌ای از تغییر مسیر ناگهانی در آن دیده نمی‌شود. حرکت با سرعت بیش از 140 کیلومتر بر ساعت در آب و هوای بارانی نیز، بدون فعال کردن سیستم کنترل پایداری، به راحتی امکان‌پذیر است. رانندگی با کارنیوال جدید تفاوت چندانی با یک SUV بزرگ ندارد؛ تعادل خوب بدنه و عملکرد فوق‌العاده فرمان، رانندگی با این ون غول‌پیکر را در شهر به امری لذت‌بخش تبدیل می‌کند.

 

اگرچه کارنیوال با طولی برابر 5,115 میلی‌متر (15 میلی‌متر کوچک‌تر از نسل قبلی) خودروی بزرگی محسوب می‌شود، اما هنگام رانندگی هرگز متوجه این موضوع نمی‌شوید و فقط هنگام پارک کردن ممکن است کمی مشکل‌ساز شود. با این وجود، خودروساز کره‌ای با استفاده از چهار دوربین چشم‌اندازی کامل از اطراف خودرو در اختیار راننده قرار می‌دهد و بدین ترتیب، پارک کردن کارنیوال را بسیار راحت و آسان می‌سازد.

صندلی‌های ردیف دوم و سوم نیز، از راحتی و آسایش بی‌نظیری برخوردارند و در مجموع سبب می‌شوند یک خانواده‌ شش یا هفت نفره در آن کاملا احساس راحتی کنند؛ حتی در صورت تمایل می‌توانید صندلی میانی ردیف دوم را بردارید و فضای بیشتری را در اختیار سرنشینان عقب قرار دهید. اگرچه فضای پای نسل جدید کارنیوال نسبت به قبل بهتر شده و افزایش یافته است، اما سرنشینان بزرگسال هنگام نشستن در ردیف سوم کمی دچار مشکل می‌شوند؛ با این وجود، فضای شانه در ردیف دوم و سوم کمی کاهش یافته است.

 

قیمت‌گذاری نسل جدید کارنیوال که در چهار تیپ S و Si و SLi و Platinum عرضه می‌شود، از حدود 30,000 دلار استرالیا شروع شده و به 60,000 دلار می‌رسد؛ بدین ترتیب، کیا کارنیوال Platinum در حال حاضر گران قیمت‌ترین محصول این کمپانی کره‌ای محسوب می‌شود. طراحی داخلی نسل جدید این ون به هیچ‌وجه با نسل قبلی آن قابل مقایسه نبوده و حتی از هوندا اودیسه نیز، بسیار بهتر است؛ عملکرد خوب سیستم اطلاعات سرگرمی، تجهیزات بیشتر، فضای مناسب جهت نگهداری وسایل، و در مجموع ظاهر جذاب‌تر کارنیوال نظر هر بیننده‌ای را به سوی خود جلب می‌کند.

نوع مطلب: 

تاریخچه کیا موتورز

شرکت کیا موتورز به‌عنوﺍن قدیمی‌ترین شرکت خودروسازی کرهﺍی، در سال ۱۹۴۴ با موضوع ساخت و تولید مفتول‌های فلزی و دوچرخه‌سازی، شروع به کار نمود. در سال ۱۹۵۲، ﺍین شرکت نام خود رﺍ ﺍز «صنایع دقیق کیونگ سانگ» به کیا تغییر دﺍد و چندی بعد شروع به ساخت موتورسیکلت، کامیون و خودروی سوﺍری کرد.[۴] در سال ۱۹۸۶ و با همکاری شرکت فورد، کیا موتورز مبادرت به ساخت برخی ﺍز مدل‌های مزدا مانند مزدا فامیلا هم برﺍی بازﺍر دﺍخلی و هم برﺍی بازﺍر خارجی (جهت صادرات) نمود.[۵] ﺍین مدل‌ها همچنین شامل کیا پرﺍید (بر مبنای مدل مزدﺍ ۱۲۱) و کیا ﺁوﻻ بودند، که در بازﺍر آمریکای شمالی و استرالیا با نام‌های فورد فستیوا و فورد ﺍسپایر به فروش رفت.[۶]

کیا موتورز که در سال ۱۹۸۶ تنها ۲۶ دستگاه خودرو تولید کرده بود، در سال ۱۹۸۷ در فاصله تنها یک سال، تولیدش را به ۹۵٫۰۰۰ دستگاه افزایش داد.[۷] در سال ۱۹۹۲، کیا موتورز آمریکا، در ایالات متحده آمریکا شروع بکار نمود. ﺍولین خودروی دﺍرﺍی برند کیا، در ﺍیاﻻت متحده ﺍز طریق ۴ شعبه نمایندگی فروش در پورتلند، اورگن و در فوریه ۱۹۹۴ به‌فروش رفت. ﺍز ﺁن زمان، کیا به صورتی روش‌مند فعالیت خود رﺍ توسعه دﺍد. نمایندگی‌های فروش در سال ۱۹۹۴ مدل کیا سفیا ﺍین شرکت رﺍ به فروش رساندند و بعد ﺍز مدتی، ﺍندک خط تولید محصول ﺍین شرکت، ﺍز طریق مدل کیا اسپورتیج، شرکت گسترش یافت.[۸]

با ﺍین حال، ورشکستگی شرکت کیا در سال ۱۹۹۷؛ که در جریان بحرﺍن مالی ﺁسیا رخ دﺍد، موجب گردید که ﺍین شرکت توسط دیگر شرکت خودروساز کرهﺍی، هیوندای موتور در سال ۱۹۹۸ ﺍز طریق خرید سهام شرکت فورد، که در سال ۱۹۸۶ بخشی ﺍز سهام ﺍین شرکت رﺍ خریدﺍری نموده بود، تصاحب گردد.[۹][۱۰]

در سال ۱۹۹۸، شرکت کیا موتورز با مدیریت هیوندای موتور گروپ، شروع به صادرﺍت خودروی کیا منتور نمود. این مدل از کیا رقیب مدل‌ها فورد ﺍسکورت و اپل ﺁسترﺍ در بازار اروپا بود، که به جهت قیمت پائین، فروش نسبتأ خوبی در اروپا داشت. سپس در اواسط دهه ۱۹۹۰ مدل هاچ‌بک منتور، با نام کیا شوما عرضه شد. تغییر ظاهری (فیس لیفت) که در سال ۱۹۹۹ صورت گرفت، کیا منتور رﺍ همچنان در رده سدان نگاه دﺍشت.

کیا به بازﺍر خودروهای خانوﺍدگی، تا زمانی که کیا کردوس رﺍ تولید نمود، وﺍرد نگردید. کردوس که ماشینی چهار در و در کلاس سدﺍن بود، در سال ۱۹۹۹ ﺍرﺍئه شد. ﺍین خودرو ﺍندﺍزه مشابهی با فورد موندئو دﺍشت، ﺍما در هنگام ارائه ﺁن به بازﺍر ﺍز نظر ﺍندﺍزه، کوچکتر فورد فوکوس بود. ﺍین خودرو دﺍرﺍی تزئینات دﺍخلی ویژه، محفظه صندوق عقب بزرگ، قیمت رقابتی و سطوح باﻻی تجهیزﺍت بود، ﺍما جذﺍبیت کمتری برﺍی بازارهای جهانی دﺍشت.

خودروی جانشین کیا برﺍی کردوس، یعنی کیا مجنتیس در سال ۲۰۰۱ نتوﺍنست محبوبیت کیا کردوس رﺍ ﺍحیا کند. کیا در سال ۱۹۹۹ با خودروی کیا سدونا وارد بازﺍر خودروهای ام‌پی‌وی شد. در زمان ﺍرﺍئه ﺍین خودرو به بازﺍر، ﺍرزﺍن‌ترین خودرو در مقایسه با دیگر خودروهای کلاس ام‌پی‌وی در بریتانیا شناخته شد.

ﺍین مدل‌ها تا سال ۲۰۰۴ که مدل کیا سرﺍتو به بازﺍر عرضه شد، به فروش رفت و همین ﺍمر سبب گردید تا شرکت کیا موتورز، به عنوﺍن یکی ﺍز خودروسازﺍن جدی، وﺍرد عرصه رقابت گردد. خودروی اس‌یووی کیا اسپورتیج در سرتاسر ﺍروپا عمومیت پیدﺍ کرد، ﺍما ﺍز سال ۲۰۰۲ بود که کیا فروش بیشتری رﺍ ﺍز طریق عرضه مدل کیا سورنتو در بازﺍر بدست ﺁورد.

نوع مطلب: 

دفتر مرکزی : تهران ، خیابان اکباتان ، نبش کوچه آهنین - ساختمان تجاری معصومی ، طبقه دوم پلاک 86
ایمیل: moh.jourmohammadi@yahoo.com

تلفن: 35293 , 35298000 , 33938844 , 33982453 , 33934550 , 33936753 , 33937468

فکس: 33965388